Lista på alla typer av golvskydd

Olika typer av golvskydd
Det finns en mängd olika typer av golvskydd, både dyrare och lite billigare. Det finns golvskydd i olika storlekar och med olika god kvalitet. Nedan följer en beskrivning av olika typer av golvskydd och sedan en lista med typerna.

Finare golvskydd av textil
Den som väljer att betala mer kan få ett högkvalitativt och mycket välgjort golvskydd som har lång hållbarhet. Golvskydd finns också i plast eller andra material men vill man ha ett riktigt fint golvskydd brukar det vara rätt att satsa på ett gjort av något textilmaterial.

Golvskydd av papp
Golvskyddspapp är en typisk förbrukningsvara och den kommer till användning vid ett flertal olika tillfällen. Man använder ofta golvskyddspapp för att skydda ett golv vid till exempel målning, renovering, ombyggnation eller liknande.

Plastskydd för stolar
För att skydda ett lite finare golv brukar man använda ett plastskydd. Det brukliga är att man har detta vid skrivbordet på till exempel ett kontor.

Halkskydd
Halkskydd har ett flertal användningsområden och brukar finnas på kontoret. Halkskydd finns både för kontorsbruk och utomhusbruk. Man använder dem ofta där det är extra hög risk att man halkar.

Lista på golvskyddNedan följer en lista på olika typer av golvskydd:

• Finare golvskydd av textil
• Golvskydd av papp
• Plastskydd för stolar
• Halkskydd